Appdejting

Appdejting

Många dejtingsajter har nu även appar som du kan använda i din telefon och på så sätt hålla kontakt med dina nätdejter till vardags även om du exempelvis är ute på
stan.

Men appar är ju inte alltid samma sak som själva dejtingsidan som sådan. En del appar är helt enkelt bättre utvecklade än andra.

Mötesplatsen har en app för sin sida. Det är en sida med mycket folk och mycket rörelse. Det är gratis att komma igång och göra sin profil.

Men för att chatta, skicka meddelanden och delta i forum måste man betala. Det finns ett VIP-konto där man får tillgång till alla extrafunktioner.

Problemet är att de med gratiskonton inte kan läsa dina meddelanden. Detta konto kostar 289 kronor i månaden. Om man betalar 89 kronor till får man ett plusVIP-konto. Då kan även de med gratiskonton läsa dina meddelanden.

Även Match.com erbjuder en app för sin dejtingsida. Om du vill ha tillgång till alla funktioner får du betala 49 kronor i veckan eller 159 kronor i månaden. Profilerna är väldigt detaljerade och du kan även se vem som har tittat på din profil samt se vilka singlar som är online för tillfället.

Appen och sidan är seriös. Det tar ett tag att få till alla detaljer men sedan har appen mycket potential för att träffa andra singlar.

Speedflirt har möjligen den enklaste appen. Det går snabbt precis som namnet säger. Man bläddrar snabbt mellan bilder och klickar enkelt på den man vill veta mer om. Det är inte så detaljerat utan snarare rakt på. Man skickar en flirt och om den andra godkänner, kan man börja chatta.

Badoo

Badoo har också en mapp som har gott omdöme. Sidan har över 200 miljoner användare. Det är gratis och enkelt att använda och är internationellt vilket är bra för den
som är nyfiken på folk från andra länder och kulturer.

Tinder

Tinder är även en mycket populär dejtingapp. Den baseras på den enkla principen att man får se en eller ett par bilder på en kille/tjej och sedan drar man fingret antingen åt höger eller vänster: dra åt vänster och du vill inte träffa personen, dra åt höger och du vill träffa personen.

Om båda två gillar varandra kan ni sedan chatta med varandra. Det är på grund av denna enkelhet som Tinder har blivit en oerhörd populär app.