Bli bättre på Internetdejting

Bli bättre på internetdejting

Kan man bli bra på internetdejting?

Ja, det finns en del tips. På något sätt måste man ju synas. Andra behöver ju bli intresserade av eller nyfikna på dig.

Det är lite som att marknadsföra sig, även om det låter lite oromantiskt. Men det finns en hel del som man kan tänka på för att exempelvis fånga andras uppmärksamhet.

Det finns olika knep och saker att tänka på när man presenterar sig. Och även hur man bör föra sig när man börjar ta kontakt, samt hur man sedan tar steget vidare till att träffas i verkligheten.

Först och främst behöver du tillgång till en dator. Du behöver även en e-post. Man kopplar nästan alltid upp sig till en dejtingsida med hjälp av ett e-postkonto. En del sidor erbjuder
gratis medlemskap med andra kostar lite för att exempelvis kunna skriva och svara på meddelanden.

Man bör sedan tänka på hur man presenterar sig, det vill säga hur man utvecklar sin profil.

Ett bra foto är viktigt. Det första intrycket är trots allt hur man ser ut, eller åtminstone hur ens bild ser ut. Det är även bra att ge ett positivt intryck så undvik negativitet och självömkan i din presentation. Det kan även vara bra att vara lite unik för att sticka ut från mängden.

När man väl har tagit kontakt med personer är det viktigt hur man för sig.

Att vara allt för desperat är ofta negativt.

Ha kul och skapa en vänlig och rolig stämning när du pratar med människor. Se till att bygga upp förtroende men behåll samtidigt lite spänning och nyfikenhet så att det fortfarande finns nya saker att prata om eller upptäcka när man väl träffas i verkligheten.

När man väl ska ut på dejt får man försöka att inte vara så nervös. Det kan vara bra att ta det lugnt först. Man behöver inte bjuda hem den andra personen. Man kan ta en promenad, ta en fika eller gå och bowla tillsammans.