eDarling

eDarling

 

 

 

eDarling är en nätdejtingsida. Man skapar sin profil och beskriver hur man själv är, ser ut och vad man är ute efter. Man kan söka på andra medlemmar, chatta och flörta.

Sidan har även en matchningsmekanism där de ger en partnerförslag. En del menar att partnerförslagen inte är så bra. Medan andra menar att de är nöjda med partnerförslagen och att de är seriösa förslag.

Det vill säga, denna mekaniskm har fått lite blandad krititk.

En del menar att de på andra sidor får väldigt mycket meddelanden men samtidigt många otrevliga och oseriösa meddelanden.

På eDarling får de färre men betydligt seriösare meddelanden. Om man har tålamod och tar nätdejting på allvar kan sidan därför ha något av värde.

Sidan har däremot fått skarp kritik för att vara oseriös rent företagsmässigt.

Flera medlemmar som lämnat sidan har fått räkningar och inkassokrav för tjänster som de inte längre använder. Man bör alltså läsa genom användaravtalet ordentligt innan man ansluter sig till sidan.

De som sedan hamnar i dispyt med sidan får givetvis ett väldigt dåligt intryck av sidan.

Flera användare har sagt att de inte kan säga upp avtalet även om de vill lämna sidan.

Man är bunden till årsavtal. Och om man vill sluta som medlem räcker det inte att man bara låter tiden gå så att årsavtalet löper ut.

För då kommer medlemskapet bara att förnyas när ett år har gått och man får betala ytterligare ett års medlemskap.

Så det finns många upprörda gamla användare som verkligen rekommenderar att man läser genom avtalet ordentligt innan man accepterar det.

Sidan i sig, och hur man utformar sin profil, är ganska styrt efter mallar och det är svårt att piffa till sin profil.

De flesta klagomålen handlar visserligen mest om sidan är dyr och har dåligt användaravtal. Samt att det inte händer så mycket. Man får inte mycket meddelanden.