HappyPancake

HappyPancake

 

HappyPancake är en sida för internetdejter och flörtande. Det är inte så mycket som skiljer sig mot andra dejtingsidor egentligen.

Man skapar sin profil och kan chatta med andra medlemmar och om man har tur hitta man någon intressant som man kan prata emd och möjligen sedan träffas i verkligheten.

Det som är bra med sidan är att den är enkel att använda och den är gratis.

Därför finns det inte några av företaget påhittade personer som skriver till dig för att väcka din nyfikenhet och locka dig till att skaffa ett betalkonto för att på så vis kunna läsa
och skicka meddelanden. Det är ett välkänt fenomen på andra sidor. Det slipper man alltså här.

Många menar att HappyPancake är lika bra som många av betalsajterna. Match.com är exempelvis är ganska dyrt, liksom friendship.

Stämningen på HappyPancake beskrivs även som trevlig.

Och om man skulle råka ut för någon som inte faller en i smaken eller som är otrevlig så går det att blockera andra medlemmar. Funktionerna räcker för det man vill göra på
sajten och sidan är relativt enkel att navigera på. Många säger att de har gått ut på dejter efter en tid på sidan.

Många nämner som nackdel att man efter ett tag känner igen de flesta som är aktiva och att det utöver dem finns många med halvseriösa perfiler, dåliga foton med
mera.

Samtidigt kan det inte vara ett tvång att vara jätteseriös och aktiv. Men oseriösa medlemmar är inget specifikt för HappyPancake.

Man får nog alltid ta nätdejting med en nypa salt. Det är ett anonymt forum. En del nöjer sig med att flörta med meddelanden och få lite bekräftelse via chat och har inte för avsikt att dejta på riktigt.

Så man får vara beredd på att man kommer att stöta på många oseriösa, vilket möjligen inte är fallet till samma grad när man betalar för medlemskap.