Match.com

Match.com

Match.com är en betalsida för nätdejting. Det är en av de största i Sverige och har många användare.

Sidan har blandad kritik. En av de största fördelarna är att sidan har väldigt många användare. Det finns alltså ett stort utbud vilket gör det spännande när man kommer igång.

Flera användare tycker att sidan och dess användare dessutom är relativt seriösa och de flesta svarar på ens meddelanden.

Men det finns givetvis, som på alla dejtingsidor, en massa falska profiler med foton som inte är användarens. Det är givetvis svårt att kontrollera detta.

Men andra sidor som Badoo gör ett bättre jobb vad gäller att förbjuda uppladdning av foton som inte är dina.

En fördel med sidan är att den är internationell. Så om du vill få kontakt med folk från andra länder är det ett bra alternativ.

Designen på sidan är helt okej. En del klagar emellertid på att vissa detaljer skulle kunna göras tydligare. En del hävdar också att många av de som flörtar med en i början och som skriver till en för att väcka hoppet i en bara är fejkprofiler.

Uppsägning av medlemskapet har enligt medlemmars erfarenheter varit välfungerande och smärtfritt i förhållande till exempelvis eDarling.

Många klagar emellertid på medlemspriset. Man får betala 300 kronor i månaden och extra avgifter för att kunna använda vissa filter.

En del skulle hellre vilja lägga pengarna på att gå ut på riktigt men då skulle man å andra sidan inte träffa många av dem man kan kommer i kontakt med på sidan som verkligen är ute efter att dejta.

Överlag är sidan ändå seriös. Om man har tålamod och lär sig att ignorera oseriösa användare, falska bilder och så vidare, kan man mycket väl hitta många trevliga människor. Och om man har tur kan man få en del trevliga dejter.