Parship

Parship

 

Bland en av alla nätdejtingsidor finns Parship som utger sig för att vara en riktigt seriös dejtingsida.

Och det verkar som att denna seriösa image också lockar till sig seriösa medlemmar. Många användare är dessutom nöjda med resultatet.

Om de har letat efter personer med integritet och som tar det hela på allvar och med ärliga avsikter så har de även lyckats hitta sådana människor att prata med och även att dejta i
verkligheten.

Sidan har en matchningsfunktion som givetvis inte är hundraprocentigt effektiv. Men man kan ställa in sina önskemål och på så sätt filtrera bort persontyper, åldrar och så vidare som inte intresserar en.

Det negativa är givetvis att det kostar. Många har klagat på användaravtalet som är lite luddigt och därför inte så lätt att se vad det egentligen kostar.

Å andra sidan kan kostnader för medlemsavgifter göra att det håller borta oseriösa eller oengagerade personer som inte har för avsikt att chatta på allvar och delta i nätdejting. Informationen säger att ett abonnemang ska kosta 299 kronor.

Men det kostar egentligen 599 kronor per månad under tre månader. Det verkar som att kostnaden 299 kronor är priset per månad om man väljer ett årsavtal.

Man måste dessutom vara på sin vakt när man säger upp avtalet. Man måste säga upp i tid annars kan man exempelvis få betala för ett extra kvartal, det vill säga ytterligare 1800 kronor, även om man inte vill ha det.

Det finns även en del användare som har sagt att de har avslutat och raderat sin profil enligt anvisningar från Parship.

Men de har sedan upptäckt att profilen likväl ligger kvar och att medlemmar har skickat meddelanden till profilen.

Man kan därför undra hur många sådana inaktiva profiler som figurerar på sidan som alltså bara tar plats och på ett sätt lurar andra aktiva användare.